Lättmetallfälgar ger din Ford ett unikt och personligt utseende och med sin design kompletterar de bilens formspråk från alla vinklar. Varje fälg har testats på samtliga karosstyper för att säkerställa högsta tänkbara kvalitet, säkerhet och – så klart – utseende.

Lättmetallfälg 16" 10 x 2-ekrad, silver

2 237 345

1.989 kr1

7 x 16 tums, inpressning (ET) 50, för däck 205/55 R16 och 215/55 R16, passar endast ECOnetic modellerna i kombination med däckstorlek 205/55 R16


Fördelar för kunden:

FORDs hjul i högkvalitativ aluminiumlegering har utvecklats med säkerhet i åtanke:

 • Är den perfekta lösningen för bilen.
 • Tillverkat i enlighet med kvalitetshanteringssystemet DIN ISO 9001.
 • Följer FORDs globala specifikationer och har testats nogrannt beträffande styrka och hållbarhet.
 • Tillverkat i toppmoderna material av högsta kvalitet.
 • Har en vinterbeständig yta och har genomgått långsiktigt saltspraytest för att säkerställa en enastående korrosionsbeständighet.
 • Kontrollerat med röntgen beträffande defekter under tillverkningsprocessen för varje hjul.
 • Undersökt under lång tid i testbänkar samt på bilar för att säkerställa att de fortsätter att vara säkra under hela bilens livslängd och att dess köregenskaper och prestanda inte påverkas.
 • Original FORD centrumkåpa och hjulmuttrar kan användas.
 • Särskilt utformat för FORD, vilket innebär att inga ändringar krävs och det finns inga dolda krav att uppfylla – bara att ”montera och glömma”.
 • Utformat för att komplettera bilens form och stil.
 • Levereras med FORD-garanti

Garanti från Ford.


OBS! Installationen måste utföras på en Ford auktoriserad verkstad. Skador till följd av felaktig montering täcks inte av garantin.

Välj ett fordon för närmare information och fler bilder

Välj jämförbara fordon

1 Rekommenderat återförsäljarpris inkl. moms. Lokala avvikelser kan förekomma. Kontakta din Ford-återförsäljare för information om priser för montering. Observera att det även kan behövas kompletterande delar. Priset är per lättmetallfälg, exklusive däck.

*De identifierade tillbehören är noggrant utvalda produkter från tredjepartsleverantörer och kan omfattas av andra garantivillkor. För mer information om detta ber vi dig kontakta din Ford-återförsäljare. Ordmärket Bluetooth® och dess logotyper tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Ford Motor Company sker under licens. Ordmärket iPhone/iPod och dess logotyper tillhör Apple Inc. Övriga varumärken och handelsnamn tillhör respektive ägare.

ANSVARSFRISKRIVNING

Fortlöpande utveckling är en del av Fords policy. Vi förbehåller oss därför rätten att när som helst göra ändringar beträffande specifikationer, färger och priser för modeller och produkter illustrerade och beskrivna i denna nätpublikation. Bilderna i publikationen kan även variera. Denna nätpublikation innehåller både Ford originaltillbehör och ett urval av produkter från våra underleverantörer. Dessa tillbehör, märkta med *, är noggrant utvalda tredjepartsprodukter som säljs under eget varumärke och garantivillkoren kan därför variera mellan olika produkter. Mer information om garantivillkoren för tredjepartstillbehören kan fås antingen via garantisymbolen som visas intill respektive produkt, eller via din Ford-återförsäljare. Montering av tillbehör kan påverka din bils bränsleförbrukning. Varumärket Bluetooth® och dess logotyper ägs av Bluetooth SIG, Inc., och Ford Motor Companys användning av dessa sker med vederbörligt tillstånd. iPhone/iPod-varumärket och tillhörande logotyper ägs av Apple Inc. Andra varumärken och produktnamn tillhör respektive ägare.