Ny helelektrisk Explorer
3D-utskrift

3D-skrivare har funnits inom industriella produktionsprocesser ett bra tag. De har vunnit popularitet långt utanför produktionsgolven och de tekniska kontoren de senaste åren. I takt med att konsument- och prosumentskrivare blir billigare och enklare att använda ökar antalet tillverkare stadigt. 3D-skrivare har kanske inte ännu funnit sin väg in i det genomsnittliga hushållet, men de har länge varit ett pålitligt verktyg för fler och fler teknikentusiaster, konst- och hantverksfantaster samt 3D-designers. Alla som har tillgång till en 3D-skrivare och lämpliga 3D-modeller kan skriva ut sina egna föremål hemma, allt från leksaker och dekorationsartiklar till verktyg, reservdelar och till och med biltillbehör.

Och det är här vi kommer in i bilden. Ford utvecklar ständigt nya sätt att ge dig den bästa upplevelsen med din bil och så att du ska kunna få ut det mesta av resan i din Ford.

Så varför inte ta saken i egna händer och skriv ut din Fords nästa uppgradering själv? Vi på Ford är stolta över att kunna tillhandahålla gratis STL-filer med olika prylar för att få ut det mesta av din bils mittkonsol och för att göra körningen ännu bekvämare, smidigare och effektivare.

Äger du ingen 3D-skrivare? Kanske känner du någon som gör det. Om de vill hjälpa dig är det bara att skicka dem en länk till den här översiktssidan eller någon specifik 3D-modell.


Rekommenderade utskriftsinställningar
Bäddvidhäftning: tillval
Stöder: ja
Upplösning: 0.2
Fyllning: 20%
Rekommenderat material för filament: PLA

Multifunktionsbox

Utöka dina förvaringsmöjligheter med 3D-utskrivbara multifunktionsboxen. Lådan är utformad att passa perfekt i din nya All-Electric Explorer-mittkonsol och kan bidra till att förvara dina saker på ett mer effektivt sätt. Boxen kan monteras i mittkonsolen, antingen vertikalt eller horisontellt. Få ut det mesta av ditt utrymme!

Förvaringsbox

Håll ordning i mittkonsolens förvaringsutrymme! Den 3D-utskrivbara förvaringslådan passar smidigt in i din nya helelektriska Explorers mittkonsol och delar upp utrymmet i praktiska sektioner. Den levereras med en klämma för att hålla ordning på dina papper. Nu behöver de inte längre komma i oordning!

Avdelare

Vill du att dina förvaringsutrymmen ska vara ännu mer organiserade? Den 3D-utskrivbara avdelaren för mittkonsolen i din nya helelektriska Explorer håller ordning på de minsta föremålen. Den fungerar inte bara som en avdelare, utan den levereras med pennhållare, kortklämma och läppstifts- eller nagellackshållare. En liten uppgradering med stor effekt!

Multifunktionsavdelare

Tycker du att djupet på mittkonsolen i din nya helelektriska Explorer inte utnyttjas till sin fulla potential? Den 3D-utskrivbara multifunktionsavdelaren ger en till nivå i förvaringsutrymmet, med en lucka för att öppna och komma åt utrymmet nedanför. När den är stängd ger den ett slutet utrymme som inte är helt uppenbart och håller dina värdesaker säkra.

Gränssnitt för mugghållare med flera användningsområden

Tänk om mittkonsolens mugghållare kunde rymma mer än bara muggar? Utöka dina möjligheter med det 3D-utskrivbara multifunktionella mugghållargränssnittet, monterat på din nya helelektriska Explorer-mugghållare. Gränssnittet gör att du kan använda olika typer av hållare, oavsett om det är för din telefon, surfplatta eller en lampa. Modellen innehåller mugghållargränssnittet såväl som telefonhållaren.

ANSVARSFRISKRIVNING

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® är varumärken som tillhör Ford eller dess dotterbolag.

Fortlöpande utveckling är en del av Fords policy. Vi förbehåller oss därför rätten att när som helst göra ändringar beträffande specifikationer, färger och priser för modeller och produkter illustrerade och beskrivna i denna nätpublikation. Bilderna i publikationen kan även variera. Denna nätpublikation innehåller både Ford originaltillbehör och ett urval av produkter från våra underleverantörer. Dessa tillbehör, märkta med *, är noggrant utvalda tredjepartsprodukter som säljs under eget varumärke och garantivillkoren kan därför variera mellan olika produkter. Mer information om garantivillkoren för tredjepartstillbehören kan fås antingen via garantisymbolen som visas intill respektive produkt, eller via din Ford-återförsäljare. Montering av tillbehör kan påverka din bils bränsleförbrukning. Varumärket Bluetooth® och dess logotyper ägs av Bluetooth SIG, Inc., och Ford Motor Companys användning av dessa sker med vederbörligt tillstånd. iPhone/iPod-varumärket och tillhörande logotyper ägs av Apple Inc. Andra varumärken och produktnamn tillhör respektive ägare.